Com funciona

Per tal de gaudir de tots els avantatges de l’Estació de Trail i de la seva franquícia et pots registrar en l’apartat de “Inscripció a l’Estació de Trail”. Un cop registrat/da, tindràs accés a les rutes, a cronos, a la guia de rutes i tot un seguit de serveis que se’n deriven.

Per tal que sigui pràctic, hi ha una App per a mòbils que permet anar a córrer sense perill de perdre’s, ja que et geolocalitza constantment i t’avisa quan surts de la ruta escollida. La pots aconseguir a l’apartat “Descarrega l’App de l’Estació de Trail”

Estar inscrit al web de l’Estació de Trail t’obre la porta a gaudir del servei de dutxa, lavabo, vestuari i de guixeta que hi ha a les Zones de Serveis.

Per tal de fer servir les Zones de Serveis, t’has d’apuntar i baixar l’App corresponent. Aquesta la trobaràs a l’apartat de “App i Registre de la Zona de Serveis amb Dutxes”, on també us hi podeu inscriure.

Un cop feta la inscripció podràs reservar la Zona de Serveis del municipi que et vagi millor, per valor de 2 €, i tindràs entre les 06:00 h i les 00:00h per a poder entrar i sortir-hi tantes vegades com sigui necessari. Totes les entrades i sortides quedaran registrades. Us deixem un Manual d’Usuari amb informació de com fer-ho servir.

També hi ha publicades en format gpx totes les rutes, que les podreu trobar a l’apartat de Tracks, Rutes en GPX.

A les Bases d’Acollida et donaran tota la informació que necessitis sobre l’Estació de Trail del Berguedà, del municipi i de la seva comarca.

A les Bases d’Acollida s’ofereixen més serveis que s’aniran desenvolupant amb el temps (Aparcament específic, Zona de Serveis d’Autocaravanes, Oficina de Turisme,…) dels que s’anirà informant i actualitzant en aquest web.

En els apartats de cada municipi trobaràs tota la informació rellevant sobre aquests:

Un plànol del poble.

La situació i horari de les Base d’Acollida, la localització de les Zones de Serveis, dels Punts d’Inici de Rutes, dels Aparcaments principals i de l’Illa de Contenidors de Reciclatge més propera al Punt d’Inici de Rutes. També donem informació sobre serveis essencials com la localització i horaris de l’Ajuntament, l’Ambulatori, i la Farmàcia.

També trobareu la localització i serveis que ofereixen les Zones de Serveis per Autocaravanes. Us deixem la Normativa de la Zona de Servei per Autocaravanes

I per acabar, en els últims apartats trobareu les Normatives d’Ús de l’Estació en l’apartat de Guies i Normatives que s’en deriven dels serveis que s’ofereixen a l’Estació de Trail del Berguedà. Cal llegir-se-les per tal de conèixer-les i no incomplir-les. També hi ha un link cap al web de Turisme del Berguedà on trobareu tota la informació sobre allotjaments, activitats i restauració de la comarca. I finalment trobareu un altre apartat anomenat Bústia de Suggeriments on podreu contactar amb nosaltres via whatsapp per poder comunicar propostes de millora, crítiques o incidències.

També hi ha una Enquesta de valoració per a que totes les persones que vulguin puguin donar la seva opinió i proposar idees de millora i uyn apartat on hi ha la Revista del Trail amb les explicacions del què és l’Estació de Trail en un altre format.

Cal informar i tenir en compte que el bosc, per on transcorren gran part de les rutes, són espai de treball de moltes persones i que s’ha de respectar la feina que fan.

També informar que el Consell Comarcal del Berguedà i els Ajuntaments de Bagà, Guardiola de Berguedà, Sant Julià de Cerdanyola i La Pobla de Lillet no es fan responsables dels accidents i del qualsevol altre perjudici que pugui ocasionar als usuaris de les rutes de l’Estació de Trail del Berguedà.