Sessió d’entrenament amb la corredora Judit Franch

Sessió d’entrenament al territori de l’Estació de Trail del Berguedà. 

La corredora Judit Franch.

El recurregut:

Amb Bagà com a punt de sortida i arribada, aquest itinerari presenta una ascensió positiva de 1.110 m en poc menys de 16 km de distància. 
Sortint de Bagà, el recorregut presenta un primer tram d’ascens exigent de més de 6 km passant pel Serrat de les Pedregoses, la Serra del Joncar, Paller de Dalt, per continuar després per la Canal Mala i arribar als vorals de Cap de la Devesa a 1.738 m, amb un desnivell acumulat positiu de més de 1.000 m i un pendent ascendent del 16,5% amb trams que superen el 30%.
La segona part de l’itinerari decreix pel Coll de Fons fins als voltants del Refugi de Rebost (1.628 m), moment en el qual l’itinerari s’endinsa per una zona boscosa per iniciar una davallada pronunciada, travessant la carretera que puja a Coll de Pal, fins a Millarès. A partir d‘aquest punt, el descens serpenteja per arribar a la carretera asfaltada BV-4024, i després de 4 km l’itinerari arriba al nucli de Bagà, punt d’inici del recorregut.
Saliendo desde Bagà, el itinerario planteado realiza una ascensión de 1.110 m de desnivel en casi 16 km de recorrido. 
Una vez iniciada la ruta en Bagà, el circuito presenta un tramo bastante exigente de unos 6 km pasando por el Serrat de les Pedregoses, la Serra del Joncar, el Santuario de Paller de Dalt, siguiendo por la Canal Mala y llegar luego al Cap de la Devesa (1.738 m) con un desnivel de más de 1.000 m positivos acumulados y una pendiente ascendiente del 16,5% con algunos tramos en los que supera el 30%. 
En esta segunda parte del itinerario, descenderemos por el Coll de Fons hasta llegar a los alrededores del Refugio de Rebost (1.628 m), donde el recorrido se adentra en el bosque para empezar un pronunciado descenso, cruzando la carretera de Coll de Pal, hasta Millarés. A partir de aquí, la bajada serpentea hasta llegar a la misma carretera asfaltada, la BV-4024, y después de 4 km llegaremos al núcleo de Bagà, punto en el que habíamos iniciado el recorrido. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *